Videón a gigantikus pontyfogás: „sokkot” kapott a horgász fárasztás közben

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a gigantikus pontyfogás: „sokkot” kapott a horgász fárasztás közben

Az óriási ponty tömege 29,24 kilónak bizonyult, és mint kiderült, ennél a halnál bizony nem él nagyobb Hejőkeresztúron, igaz fogták már ki korábban, amikor 30 kiló felett volt.

"Sokkot” kapott fárasztás közben, majd amikor sikerült megszákolni a tó- és egyéni rekord tükröst, akkorát üvöltött, hogy a szomszéd megyében is meghallották – írta beszámolójában Költő Géza, aki a hejőkeresztúri Carp&carp Horgásztóra érkeztem párjával egy hetes horgászatúrára. Nagy fogásáról a Pecaverzum számolt be.

A hatalmas ponty tömege 29,24 kilónak bizonyult, és mint kiderült, ennél a halnál bizony nem él nagyobb Hejőkeresztúron, igaz fogták már ki korábban, amikor 30 kiló felett volt. Két órával később egy 16 kilós akadt még Géza horgára.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ponty

horgászat

hejőkeresztúr