Videón a gigantikus pontyfogás: „sokkot” kapott a horgász fárasztás közben

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a gigantikus pontyfogás: „sokkot” kapott a horgász fárasztás közben

Az óriási ponty tömege 29,24 kilónak bizonyult, és mint kiderült, ennél a halnál bizony nem él nagyobb Hejőkeresztúron, igaz fogták már ki korábban, amikor 30 kiló felett volt.

"Sokkot” kapott fárasztás közben, majd amikor sikerült megszákolni a tó- és egyéni rekord tükröst, akkorát üvöltött, hogy a szomszéd megyében is meghallották – írta beszámolójában Költő Géza, aki a hejőkeresztúri Carp&carp Horgásztóra érkeztem párjával egy hetes horgászatúrára. Nagy fogásáról a Pecaverzum számolt be.

A hatalmas ponty tömege 29,24 kilónak bizonyult, és mint kiderült, ennél a halnál bizony nem él nagyobb Hejőkeresztúron, igaz fogták már ki korábban, amikor 30 kiló felett volt. Két órával később egy 16 kilós akadt még Géza horgára.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ponty

horgászat

hejőkeresztúr