Ez igen, erre nem számítottunk: grandiózus éjszakai parádé vár a vidéki parkban

HelloVidék   
  Megosztom
Ez igen, erre nem számítottunk: grandiózus éjszakai parádé vár a vidéki parkban

Minden évben eljön az éjszaka, amikor az állatoké a főszerep! Augusztus utolsó péntekén, 19:00 és 23:00 között az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja, a Debreceni Állatkert immár 10. alkalommal rendezi meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyen egyedülálló nyáresti programkavalkáddal várja a nagyközönséget. Az idei évben a szórakozni és kikapcsolódni vágyók Afrika sokszínű élővilágába és kultúrájába pillanthatnak be a kontinens fajaiban kiemelkedően gazdag intézmény és közreműködő partnerei szervezésében.

E varázslatos estén remek alkalom nyílik rá, hogy hangulatos fáklyafény mellett a nagyközönség betekintést nyerjen a valaha volt legtöbb, immár 190 fajnak otthont adó kert lakóinak titokzatos éjszakai életébe. Az egész estés Állatok akcióban program keretében az érdeklődők többek között végigkövethetik a szépkorú nílusi vízilovak, Linda és Szigfrid esti fogmosó rutinját, megcsodálhatják az immár háromtagú marabucsapat látványetetését, kileshetik portyájuk közben az újdonsült ázsiai oroszlánpárt, Kamalt és Himát, családja körében találkozhatnak Zaharával, az egyéves recés zsiráflánnyal, és megismerhetik Cody, a kézből nevelt Bennett-kenguru történetét a róla szóló kisfilm premiervetítésén. A legmerészebbek pedig a pálmaházi Bátorságpróbán testközelből megismerhetik és megkedvelhetik az addig talán nem szeretett állatokat – sőt, az igazán ínyencek idei újdonságként rovarkóstoláson is részt vehetnek!

Az országban egyedülálló módon Debrecenben az esti állatkerti élmények vidámparki kalandokkal is kiegészülnek, amelyekről 23 élményelem gondoskodik, köztük a professzionális fény- és hangtechnikával felszerelt Apollo-X. A rendezvényre szóló belépővel valamennyi programelemen való részvétel ingyenes. A belépők egységesen 2700 Ft/fő áron kaphatók, a belépés mellett korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító Varázskarszalag pedig 3700 Ft/fő. A gyorsított bejutást biztosító jegyek megvásárolhatók elővételben online, de a rendezvény ideje alatt a helyszínen is váltható mindkét fajta belépő.

További információk és részletes program: www.zoodebrecen.hu

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

állatkertek éjszakája

jubileum

debrecen

nagyerdei kultúrpark