Örökségnapi sétákra várnak vidéken is: nem fogsz unatkozni ebben a parkban

HelloVidék   
  Megosztom
Örökségnapi sétákra várnak vidéken is: nem fogsz unatkozni ebben a parkban

Az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja a néhány éve megkezdett hagyományát folytatva idén is csatlakozik az Európai Kulturális Örökség Napjai kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy elősegítse építészeti, régészeti és természeti örökségünk bemutatását. A kezdeményezés értelmében a vidámparki, illetve az állatkerti bejárattól 13:00-kor induló sétákon való részvétel díjmentes belépéssel biztosított, azonban 20 fős maximális létszámhoz, valamint előzetes, online jelentkezéshez kötött, amely az alább linkelt űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztráció határideje szeptember 17. (péntek) 12:00.

Az örökségnapok keretében az intézmény két történetiség-központú szakvezetéssel készül a szeptember 18-19-i hétvégére. Az érdeklődők szombaton a Vidámpark ipartörténeti emlékeivel, vasárnap pedig állatkert-történeti érdekességekkel ismerkedhetnek meg.

A kezdeményezés értelmében a vidámparki, illetve az állatkerti bejárattól 13:00-kor induló sétákon való részvétel díjmentes belépéssel biztosított, azonban 20 fős maximális létszámhoz, valamint előzetes, online jelentkezéshez kötött, amely az alább linkelt űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztráció határideje szeptember 17. (péntek) 12:00.

Regisztráció a szombat 14:30-i vidámparki szakvezetésre: http://bit.ly/vidamparkiseta2021

Regisztráció a vasárnap 13:00-i állatkerti szakvezetésre: http://bit.ly/allatkertiseta2021

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

állatkert

debreceni állatkert

nagyerdei kultúrpark

séta

európai kulturális örökség napjai