Újra nagyvásárt rendeznek Debrecenben: két évet kellett várni rá

HelloVidék   
  Megosztom
Újra nagyvásárt rendeznek Debrecenben: két évet kellett várni rá

Három nagyvásár maradt el Debrecenben a koronavírus-járvány miatt, így 2019 őszén vásározhattunk utoljára a Böszörményi úton és a környékbeli utcákban.

Ónadi János, a Debreceni Közterület-felügyelet piaci osztályvezetője szerint most gőzerővel készülnek, s terveik szerint október 2-án és 3-án megtartják az őszi Mihály-napi vásárt, közölte a a Dehir.hu. Mitn mondta, a vásárban és a kézművesek utcájában több száz kereskedő és kézműves kínálja majd portékáit, emellett a vendéglátóhelyekből sem lesz hiány.

A hogy a portál írja, a járványhelyzet miatti kétéves kihagyás után most fokozott az érdeklődés a vásár iránt a kereskedők részéről, s a hozzájuk eljutó információk alapján a debreceniek is várják, hogy újra elmehessenek az ország legnagyobb kirakodóvásárába.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

mihály napi vásár

vásározás

koronavírus

koronavírus-járvány