Újra nagyvásárt rendeznek Debrecenben: két évet kellett várni rá

HelloVidék   
  Megosztom
Újra nagyvásárt rendeznek Debrecenben: két évet kellett várni rá

Három nagyvásár maradt el Debrecenben a koronavírus-járvány miatt, így 2019 őszén vásározhattunk utoljára a Böszörményi úton és a környékbeli utcákban.

Ónadi János, a Debreceni Közterület-felügyelet piaci osztályvezetője szerint most gőzerővel készülnek, s terveik szerint október 2-án és 3-án megtartják az őszi Mihály-napi vásárt, közölte a a Dehir.hu. Mitn mondta, a vásárban és a kézművesek utcájában több száz kereskedő és kézműves kínálja majd portékáit, emellett a vendéglátóhelyekből sem lesz hiány.

A hogy a portál írja, a járványhelyzet miatti kétéves kihagyás után most fokozott az érdeklődés a vásár iránt a kereskedők részéről, s a hozzájuk eljutó információk alapján a debreceniek is várják, hogy újra elmehessenek az ország legnagyobb kirakodóvásárába.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

mihály napi vásár

vásározás

koronavírus

koronavírus-járvány