Kapitális fogás: harminc kilós ponty került a horogra a Balatonon

HelloVidék   
  Megosztom
Kapitális fogás: harminc kilós ponty került a horogra a Balatonon

Garai Péter baráti társaságával érkezett öt napos behúzós túrára Balatonszepezdre, itt sikerült horogra akasztani a kapitális halat. A horgászat 2. éjszakáján, 350 méteres távolságból, dupla 28 mm-es bojlival fogta ki a pazar példányt.

A Balatoni Hal oldalán számoltak be a rendkívüli fogásról. Mint írták, a horgász 40 mm-es bojlival fogta ki a 30,2 kg-os pontyot. Kiemelték, a fárasztás árdekessge volt, hogy a hal összeszedte a bóját és a további izgalmak érdekében még egy háromméteres, kagylókkal teli faágtól is meg kellett szabadítani a főzsinórt. Ezt követően még közel 20 percig forgatta a csónakot a masszív tükrös és utána sikerült megszákolni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

peca

pecázás

horgász

horgászat

horgászás

balaton

ponty

kapitális fogás

kapitális hal