Több ezer látogató követte a Hevesi Vágtát: a versenyen 15 település lovasa indult

MTI   
  Megosztom
Több ezer látogató követte a Hevesi Vágtát: a versenyen 15 település lovasa indult

Maglód lovasa, Kincses Adrienn nyerte Gamine Jag nevű lovával a Nemzeti Vágta szombaton rendezett hevesi előfutamát, a Hevesi Vágtát - közölte a program főszervezője. Balogh Margó elmondta, a második Heves lovasa, Nagy Arnold lett Fantázia nevű lovával, a harmadik helyen Szentegát lovasa, Szőke Dániel végzett Giboulee nevű lovával. A negyedik helyet Dunaszerdahelyről Osztényi Zoltán szerezte meg Felvidék Kincse nevű lovával.

A Hevesi Vágtán 15 település lovasa indult, közülük az első négy helyezett vehet részt az idei Nemzeti Vágtán október első hétvégéjén, a fővárosi Hősök terén. A hevesi előfutamon Kishuszár Vágtát is rendeztek, amelyet a 14 induló közül Gádorosról Rozs Anna Júlia nyert meg Ricsi nevű lovával. A második a dunaszerdahelyi Kissová Jesika lett Sany nevű lovával, míg a harmadik helyen Felsőlajos lovasa, Fazekas Anna végzett Csillag nevű lovával. Itt az első három helyezett jutott tovább az októberi döntőre.

A nap folyamán több ezer látogatót vonzó Hevesi Vágta futamai mellett az eseményt a járás polgármestereinek főzőversenye, megyei értéktár-nap, testvérmegyei találkozó, családi nap és EDDA-koncert is színesítette

- tájékoztatott Balogh Margó.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hevesi vágta

verseny

nemzeti vágta

lovasok

lovas verseny