Riadó a vidéki állatkertben: újabb cukiság pályázik a közönség kegyeire

HelloVidék   
  Megosztom
Riadó a vidéki állatkertben: újabb cukiság pályázik a közönség kegyeire

Évről évre szépen gyarapodik a debreceni intézmény parlagi szamárménese, ahol idén immár a második alkalommal született egészséges utód. Az életerős és kifogástalan étvágyú szürke csődörcsikó szeptember 26-án jött világra bő egy év vemhességet követően, gondozói pedig hagyományukhoz híven a születésnapjára eső névnap szerint keresztelték el, így a Demjén nevet kapta.

Debreceni Állatkert
Debreceni Állatkert

A Debreceni Állatkert számára kiemelten fontos az őshonos állatfajok és fajták megőrzése, ezért egészen az alapítás óta otthont ad hazánk egyetlen őshonos szamárfajtájának, a parlagi szamárnak, ráadásul az elmúlt években új utódok születéséről is rendszeresen hírt adhattak. E nyugodt vérmérsékletű, ugyanakkor intelligens és jól tanítható állatokkal nemcsak kifutójukban, hanem a jeles alkalmakkor útjára induló csacsifogat dolgos szekérhúzóiként is találkozhat a nagyközönség.

Címlapkép: Debreceni Állatkert

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

debrecen

parlagi szamár

parlagi szamárcsikó

állatkert

állatfaj