Hatalmas tömegverekedés: száz szurkoló esett egymásnak a focimeccs előtt + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas tömegverekedés: száz szurkoló esett egymásnak a focimeccs előtt + videó

Óriási tömegverekedés volt Debrecenben a Debrecen-Fehérvár meccs előtt, görögtűz és petárdázás borzolta a kedélyeket. A rendőrség közleményt adott ki, amelyben azt írja, két szurkolói csoport esett egymásnak, így minden bizonnyal a DVSC-Fehérvár mérkőzés adott okot a verekedésre.

Körülbelül százan csaptak össze a Debrecen–Fehérvár magyar bajnoki futballmeccs előtt szűk egy órával. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. október 2-án 18 óra 45 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Kartács utca és a Doberdó utca kereszteződésénél több személy verekszik.

A helyi rendőrség megerősítette a tömegverekedés hírét a Kartács és Doberdó utcán sarkán, és azt közölte, hogy 15 embert állítottak elő, de ez a szám még növekedhet. Molotov koktél is előkerült, de erről hivatalos tájékoztatást nem adtak, tájékoztatott a megyei hírportál, a debreceninap.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást

– olvasható a rendőrség közleményében.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

futball

foci

huligán

ultra

debrecen

mérkőzés

focimeccs

fehérvár

debreceni nagyerdő