Itt az újabb kihívás az iskolásoknak: rajzpályázaton mérhetik össze tehetségüket

HelloVidék   
  Megosztom
Itt az újabb kihívás az iskolásoknak: rajzpályázaton mérhetik össze tehetségüket

A Nagyerdei Kultúrpark több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az intézmény szeretné, ha a tanulók papírra vetnék, hogy számukra mit jelentenek az állatok, ezért az állatok világnapja alkalmából rajzpályázatot hirdet „Én és az állatok” címmel. A pályamunkák beküldhetők postán (4032 Debrecen, Ady Endre út 1.), vagy leadhatók személyesen az állatkerti pénztárban, nyitvatartási időben 2021. december 10-ig.

A pályázatra az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni osztályonként egy darab A/4-es méretű, papír alapú alkotással, amely bármilyen technikával készülhet (pl. festék, ceruza, filctoll stb.). A pályamunkák beküldhetők postán (4032 Debrecen, Ady Endre út 1.), vagy leadhatók személyesen az állatkerti pénztárban, nyitvatartási időben 2021. december 10-ig.

A beérkezett alkotások közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, továbbá az intézmény közösségi oldalán (www.facebook.com/zoodebrecen) megszavazott közönségdíjas pályamunka részesül majd a csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést, illetve vidámparki kalandokat magában foglaló díjazásban.

Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

További információkért látogasson el a www.zoodebrecen.hu weboldalra, illetve érdeklődjön a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu emailcímen vagy a 06 30 355 5370-es telefonszámon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nagyerdei kultúrpark

debreceni állatkert

debrecen