Erre senki nem számított: macskabundát árultak a győri adventi vásárban

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki nem számított: macskabundát árultak a győri adventi vásárban

Tegnap terjedt el a hír, miszerint macskabundát árultak a győri adventi vásárban. Az esetről az egyik állatvédő Facebook-csoportban számoltak be.

Az ugytudjuk.hu nevű portál járt utána az esetnek. A történtek után a közösségi oldalon értesültek arról, hogy rendőri intézkedés is történt, melyre rá is kérdeztek a megyei kapitányságnál.

Az Ön által feltett kérdésekkel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya állatkínzás vétsége miatt büntetőeljárást indított

- közölték a portállal.

Az eljárással kapcsolatban bővebb információt egyelőre nem áll módunkban adni

- tette hozzá a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Mint írták, ha lesznek további fejlemények, beszámolnak róla. A fent említett Facebook-csoportban egy sokkoló képet is közzétettek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

macskabunda

macska

győr

advent

adventi vásár

állatkínzás