Erre senki nem számított: macskabundát árultak a győri adventi vásárban

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki nem számított: macskabundát árultak a győri adventi vásárban

Tegnap terjedt el a hír, miszerint macskabundát árultak a győri adventi vásárban. Az esetről az egyik állatvédő Facebook-csoportban számoltak be.

Az ugytudjuk.hu nevű portál járt utána az esetnek. A történtek után a közösségi oldalon értesültek arról, hogy rendőri intézkedés is történt, melyre rá is kérdeztek a megyei kapitányságnál.

Az Ön által feltett kérdésekkel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya állatkínzás vétsége miatt büntetőeljárást indított

- közölték a portállal.

Az eljárással kapcsolatban bővebb információt egyelőre nem áll módunkban adni

- tette hozzá a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Mint írták, ha lesznek további fejlemények, beszámolnak róla. A fent említett Facebook-csoportban egy sokkoló képet is közzétettek.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

macskabunda

macska

győr

advent

adventi vásár

állatkínzás