Már megint egy újabb cukiság érkezett: ebben a vidéki állatkertben zajlik az élet!

HelloVidék   
  Megosztom
Már megint egy újabb cukiság érkezett: ebben a vidéki állatkertben zajlik az élet!

A Debreceni Állatkert és Vidámpark shetlandi pónikancáinak nagy örömére október 29-én egy stramm csődör érkezett hozzájuk a Kassai Állatkertből. Az Artúr névre hallgató, 2019-es születésű jövevény az érkezését követő karanténidőszak leteltével csatlakozott társaihoz a Vidámpark területén található karámban, ahol már a látogatók is megtekinthetik. Mivel kiváló pedigrével rendelkezik, reményei szerint az intézmény sikeres szaporulatról is hírt adhat majd a jövőben.

A cívisvárosi intézmény alapításától kezdve igyekszik bemutatni nemcsak a nagyvilág megannyi különleges vad állatfaját, hanem azokat a háziasított fajtákat is, amelyek városi környezetben nem kevésbé egzotikusnak számítanak.

Ismertetőjegyei közé tartozik kitartása, robusztus testfelépítése. Feje kicsi és arányos, füle apró, szeme pedig nagy, intelligenciát és élénk temperamentumot sugárzó. A legmegfelelőbb első ló; méretéből és jóindulatú természetéből adódóan a gyermekek igazi játszótársává válhat.

A Debreceni Állatkert és Vidámpark hagyományához híven a jövő évi szezonban is pónilovaglási lehetőséggel kedveskedik majd legkisebb látogatóinak.

Címlapkép, fotó: Debreceni Állatkert

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

debrecen

póni

shetlandi póni

pónilovaglás

vidámpark