Már megint egy újabb cukiság érkezett: ebben a vidéki állatkertben zajlik az élet!

HelloVidék   
  Megosztom
Már megint egy újabb cukiság érkezett: ebben a vidéki állatkertben zajlik az élet!

A Debreceni Állatkert és Vidámpark shetlandi pónikancáinak nagy örömére október 29-én egy stramm csődör érkezett hozzájuk a Kassai Állatkertből. Az Artúr névre hallgató, 2019-es születésű jövevény az érkezését követő karanténidőszak leteltével csatlakozott társaihoz a Vidámpark területén található karámban, ahol már a látogatók is megtekinthetik. Mivel kiváló pedigrével rendelkezik, reményei szerint az intézmény sikeres szaporulatról is hírt adhat majd a jövőben.

A cívisvárosi intézmény alapításától kezdve igyekszik bemutatni nemcsak a nagyvilág megannyi különleges vad állatfaját, hanem azokat a háziasított fajtákat is, amelyek városi környezetben nem kevésbé egzotikusnak számítanak.

Ismertetőjegyei közé tartozik kitartása, robusztus testfelépítése. Feje kicsi és arányos, füle apró, szeme pedig nagy, intelligenciát és élénk temperamentumot sugárzó. A legmegfelelőbb első ló; méretéből és jóindulatú természetéből adódóan a gyermekek igazi játszótársává válhat.

A Debreceni Állatkert és Vidámpark hagyományához híven a jövő évi szezonban is pónilovaglási lehetőséggel kedveskedik majd legkisebb látogatóinak.

Címlapkép, fotó: Debreceni Állatkert

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

debrecen

póni

shetlandi póni

pónilovaglás

vidámpark