Házasodna a gazda: hamarosan jön az 5. évad, mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Házasodna a gazda: hamarosan jön az 5. évad, mutatjuk a részleteket

A Házasodna a gazda 2022-ben az 5. évaddal folytatódik, a jelentkezés pedig már elindult - közölte az RTL Klub. Az RTL Klub most ismét lehetővé teszi, hogy a szerelemre vágyó gazdák és gazdasszonyok megtalálják a szerelmet, ugyanis 2022-ben újra lesz Házasodna a gazda, amire már el is indult a jelentkezés. A csatorna várja azoknak a jelentkezését, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak, és szeretnének párt találni maguknak. A felhívás már látható az RTL Klub reklámblokkjaiban.

A Házasodna a gazda 4. évadában három gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával, de azóta mára már csak egyetlen pár maradt együtt. A 2020-as álompár, Roland gazda és Niki is együtt élnek, ami alátámasztja, hogy egy kevéssé hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet.

A műsor a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok, és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy tipikus párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák.

A műsorba december 6-tól várják a gazdák jelentkezését, a https://rtl.hu/rtlklub/gazda/jelentkezes oldalon. A műsor vezetője ezúttal is Nádai Anikó lesz.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

házasodna a gazda

rtl klub