Itt a bejelentés: ők lesznek a 2022-es Fishing on Orfű fellépői

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: ők lesznek a 2022-es Fishing on Orfű fellépői

Összeállt a jövő évi Fishing on Orfű programja, a zenei fesztiválra pedig már napijegyeket és kempingjegyeket is lehet vásárolni - közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke.

A 2022-ben június 29. és július 2. között zajló rendezvény évről évre fiatalítja a fellépők sorát, jövőre ennek szellemében fellép Krúbi, a Carson Coma, az Esti kornél, a Blahalouisiana, a Csaknekedkislány, az Elefánt, a Bohemian Betyars, a Platon Karataev, az Ivan & the Parazol, a Galaxisok és a Ricsárdgír is

- áll a közleményben.

A legkedveltebb magyar koncertzenekarok közül színpadra áll a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Péterfy Bori & Love Band, a Bëlga, a Supernem, a Lóci játszik és a Parno Graszt. Először lép fel a Fishingen a Szűcs, azaz Szűcs Krisztián, a HS7 frontemberének zenekara. Miczura Mónika, azaz Mitsoura sem járt még Orfűn, továbbá a KFT, a Muzsikás, a Víziszínpadon is játszó Balaton, továbbá a Kontroll Csoport is a Fishing új fellépői között található. A női fellépők sorát Deva, Saya Noé, LAIHO, FlorasFloras, Ajsa Luna, a Flanger Kids, valamint Szalai Anna erősíti

- olvasható a közleményben.

A fesztivál olyan különleges felállású produkcióknak is tert enged, mint a Kispál-Bräutigam-Püspöki trió, vagy a zenészházaspár, Németh Juci és G. Szabó Hunor duója. 2022-ben is lesz hiphop nap az Amondó színpadon, ott lesz többek között HOLI, Beton.Hofi, Kapitány Máté, Lil' Frakk, Mirror Glimpse, 6363 és De:Nash is. Az Amondó további napjai a kisebb underground bandák szabadtéri klubhelyszíneként működik majd, a Nagysátor pedig az eggyel nagyobb és ismertebb produkciók bázisa lesz.

2022-ben megújul a Fonó Borfalu is; a helyszín népzenei, folk és világzenei produkcióknak ad majd otthont, így a Kaláka, a Muzsikás, a Söndörgő és a Kerekes Band mellett itt lép fel az Aranyakkord, a P.A.S.O. és a Mörk is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fishing on orfű

fellépők

zenekarok

programok