Kilométeres kocsisor: elképesztő tömeg várta az új McDonald’s nyitását Kisvárdán

HelloVidék   
  Megosztom
Kilométeres kocsisor: elképesztő tömeg várta az új McDonald’s nyitását Kisvárdán

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kisvárdán, a Városmajor utcai körforgalomnál nyitott meg az ország 97., a város első McDonald’s étterme. A „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően az új autós egységnél kiemelt szerepet kap az innováció és a digitális fejlesztés, miközben a személyesség is fontos eleme marad a kiszolgálásnak. A korszerű étterem közel 70 munkatársat foglalkoztat. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket.

Tegnap este meg is nyitott az étterem, ami akkora sikert aratott a városban és a környéken élők körében, hogy pillanatok alatt hatalmas dugó alakult ki a városban. A 444.hu egyik olvasója rövid beszámolót is írt a lapnak, melyben kifejtette tapasztalatait:

Ma megnyitotta a kapuit a város első McDonald's étterme a város szélén a 4-es főút mentén. Az étteremre akkora érdeklődés mutatkozott, hogy a bejáratnál több 10 méteres, a McDrive-nál pedig csaknem 2 kilométeres sor alakult ki, aminek a vége már Kisvárda belvárosában van, de a sor továbbra is bővül. A forgalmat késő délután óta rendőr irányítja, bár a belvárosból nézve nem igazán tudni, hogy ki az, aki ezek közül sajtburgerre éhes, és ki az, aki a várost szeretné elhagyni

- írta a portál olvasója

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kisvárda

mcdonalds

étterem

gyorsétterem

tömeg

nyitás

forgalom

dugó

mcdrive