Jön a Jégpályák Éjszakája: országszerte több mint 40 helyszínen, megannyi programmal várnak

HelloVidék   
  Megosztom
Jön a Jégpályák Éjszakája: országszerte több mint 40 helyszínen, megannyi programmal várnak

Idén végre újra megrendezik a Jégpályák Éjszakáját, immáron hatodik alkalommal. Több, mint 40 jégpálya és jégcsarnok vár meghosszabbított nyitvatartással országszerte.

Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több mint negyven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit.

A rutinos korcsolyázók több helyen megismerkedhetnek a jégkorong alapjaival is.

Jégpályák Éjszakája 2022 részletes proramjait és helyszíneit ITT találjátok!

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégpályák éjszakája