Extra kedvezményt jelentett be a MÁV: ide vehetjük igénybe a félárú jegyet

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Extra kedvezményt jelentett be a MÁV: ide vehetjük igénybe a félárú jegyet

A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállítás 2022. február 17-20. között 28. alkalommal várja az érdeklődőket a HUNGEXPO területén. A térség legjelentősebb vadászati kiállítására és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutatóra utazók részére a MÁV-START és a GYSEV 50% alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, valamint Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló állomásra.

A kedvezmény - közölte honlapján a MÁV-Start Zrt- kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban február 16-án 0 órától kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, február 21-én éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitvatartási idejében a passzázson a III. fogadócsarnok előtt lévő mobilpénztárnál lehetséges, visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik. Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat számít fel.

Bővebb információkért és jegyvásárlásért látogasson el a FeHoVa hivatalos oldalára.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hungexpo

vadászati kiállítás