Szerencsét hozott a Balaton: gigantikus méretű halat fogtak a mázlis horgászok

HelloVidék   
  Megosztom
Szerencsét hozott a Balaton: gigantikus méretű halat fogtak a mázlis horgászok

Szántó Dani és Patrik Doma horgászok március 11-én hatalmas, 19, 4 kilogrammos pontyot húztak ki a kicsit szeles, de napsütéses időben a Balatonból. Bevált a nem mindennapi, halas-epres csali.

Szántó Dani és Patrik Doma horgászok kihasználták a napsütéses hétvégét, és pecabotot ragadtak. Jól tették, ugyanis gigantikus méretű ponty akadt a horgukra, amiről a Balatoni Hal Facebook-oldala is beszámolt.

Szántó Dani és Patrik Doma horgásztársaink egy kicsit korábban kezdték meg a hosszú hétvégét. Meglepő módon pecával töltik majd az elkövetkezendő pár napot... Idei első, több napos túrájuk helyszíne a keleti medence déli partja. Nem kis kihívás ilyen alacsony hőmérsékletben a magyar tengerünket vallatni, ahogy a lenti kép mutatja, érdemes! A végszerelékek behúzása után első jelentkezőjük egy 19,4 kg-os pazar pikkelyes volt. Halas-epres csalit alkalmaztak a Srácok, ami tökéletes választás alacsony vízhőmérsékletben

- írják.

A továbbiakban gratulálnak a szerencsés pecásoknak, a többieknek pedig tippet is adnak:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

horgászok

ponty

gigafogás