Nem semmi mázli: kapitális harcsát akasztottak a békéshalaknak szánt csalival

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázli: kapitális harcsát akasztottak a békéshalaknak szánt csalival

Rövid időn belül a második kapitális harcsát fogják a Bátorterenyén található a Maconkai-víztározón, ráadásul mindkét ragadozó békéshalaknak szánt csalit vett fel.

Azt követően, hogy március 13-án Szabó Dávid a gáti szakaszról feeder bottal csalt horogra egy 50 kilós harcsát, rá öt napra, március 18-án este újabb, még nagyobb harcsaóriás került partra írta a Pecaverzum.

A Maconkai-víztározó és tórendszere Facebook-oldal tájékoztatása alapján az 58,35 kilogramm tömegű és 187 centiméter hosszú ragadozónak Albert Tamás örülhetett.

A bojlis végszerelékre érkezező harcsát az I. szigetről sikerült megakasztani. Ez a tórendszer minden idők 18. legnagyobb hala a hivatalos rekordlista alapján.

A tórekordot Fekete Balázs tartja, aki 2014-ben fogott ki egy 81,50 kilós harcsát.

Bátorterenyén többször is volt már rá példa, hogy nagy harcsát fogtak békéshalas szerelékkel. Tavaly Kósa Ádám bojlival csalt horogra egy 59 kilós példányt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgászat