Nem semmi mázli: kapitális harcsát akasztottak a békéshalaknak szánt csalival

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázli: kapitális harcsát akasztottak a békéshalaknak szánt csalival

Rövid időn belül a második kapitális harcsát fogják a Bátorterenyén található a Maconkai-víztározón, ráadásul mindkét ragadozó békéshalaknak szánt csalit vett fel.

Azt követően, hogy március 13-án Szabó Dávid a gáti szakaszról feeder bottal csalt horogra egy 50 kilós harcsát, rá öt napra, március 18-án este újabb, még nagyobb harcsaóriás került partra írta a Pecaverzum.

A Maconkai-víztározó és tórendszere Facebook-oldal tájékoztatása alapján az 58,35 kilogramm tömegű és 187 centiméter hosszú ragadozónak Albert Tamás örülhetett.

A bojlis végszerelékre érkezező harcsát az I. szigetről sikerült megakasztani. Ez a tórendszer minden idők 18. legnagyobb hala a hivatalos rekordlista alapján.

A tórekordot Fekete Balázs tartja, aki 2014-ben fogott ki egy 81,50 kilós harcsát.

Bátorterenyén többször is volt már rá példa, hogy nagy harcsát fogtak békéshalas szerelékkel. Tavaly Kósa Ádám bojlival csalt horogra egy 59 kilós példányt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgászat