Azta, ilyet se láttál! Emberméretű harcsaóriást fogott ki a mázlista magyar pecás

HelloVidék   
  Megosztom
Azta, ilyet se láttál! Emberméretű harcsaóriást fogott ki a mázlista magyar pecás

Kifogták a Bátorterenyén található Maconkai-víztározóból az idei évi harmadik hatalmas harcsát is, amit csak úgy, mint az előzőeket, bojlival csaltak horogra.

Tényleg rákaptak a bojlira a harcsák a Palotási és a Maconkai-víztározónál is - számolt be róla a Pecaverzum. Utóbbi helyen már a harmadik kapitális harcsát fogják pontyozó szerelékkel, békéshalaknak szánt csalival.

Március 13-án Szabó Dávid a gáti szakaszról feeder bottal küzdött meg egy 50 kilóssal. Rá öt napra, március 18-án este újabb, még nagyobb harcsaóriás került partra: Albert Tamás örülhetett egy 58,35 kilós példánynak

- írták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pecások

horgászat