Nem semmi mázli: három kívánság után visszaengedte a vidéki pecás az aranyhalat

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázli: három kívánság után visszaengedte a vidéki pecás az aranyhalat

A Hévízi-kifolyóban hatalmas méreteket öltött az inváziós halak jelenléte. Az ott élő halak a soha be nem fagyó vízben jól érzik magukat, és köszönik szépen azoknak a felelőtlen akvaristáknak, akik szabadon engedték őket.

A Hévízi-kifolyóban hatalmas méreteket öltött az inváziós halak jelenléte. Az ott élő halak a soha be nem fagyó vízben jól érzik magukat, és köszönik szépen azoknak a felelőtlen akvaristáknak, akik szabadon engedték őket. Ezeknek az egzotikus halaknak azonban, bár elvitathatatlan tőlük, hogy gyönyörű színekben pompáznak, semmi keresnivalójuk a hazai vizekben - írta a Pecaverzum.

Egy ilyen példányt sikerült a közelmúltban fognia Dóbék Istvánnak, aki a családjával és barátaival ment Hévízre horgászni. Azt mesélte a Pecaverzumnak, hogy ugyan inkább a békés halak megszállottjának érzi magát, a ragadozó halakra való horgászat sem áll tőle távol. Így tett most is, amikor pergető bottal próbálkozott. A kifogott citromsügér hosszát és súlyát nem mérték. Visszaengedés után pedig kívántak hármat, de hogy mi is volt asz pontos, azt István nem árulta el, mert mint mondta, akkor nem teljesülne.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szerencsés kapás

hévízi-csatorna

hévízi kifolyó