Elárulta Hanna gazdasszony: ilyen társat keres maga mellé

HelloVidék   
  Megosztom
Elárulta Hanna gazdasszony: ilyen társat keres maga mellé

Vasárnap este ismét elindul a Házasodna a gazda új évada. A műsorban három nő és öt férfi mutatkozott be: gazdák és gazdasszonyok, akik nagyon szeretnék megtalálni a szerelmet.

A pénteki Fókuszban már négy férfi gazdát megismerhettek a nézők, most még egy úr és három házasodni vágyó hölgy mutatkoztt be. A riportban mesélt arról Hanna gazdasszony is, hogy volt, mikor nem volt szerencsés a szerelemben.

Volt már tapasztalatom e téren is, hogy a hátterem miatt szerettek volna kapcsolatot létesíteni velem, úgyhogy bízni fogok a megérzéseimben és az ösztöneimben

- mondta a műsorban a gazdasszony.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

házasodna a gazda

szereplők

gazdák

gazdasszonyok