Micsoda hétvége! Főszezonnyitó majális vár a vidéki állatkertben és vidámparkban

HelloVidék   
  Megosztom
Micsoda hétvége! Főszezonnyitó majális vár a vidéki állatkertben és vidámparkban

Ünnepi programokkal és az év első korlátlan kalandjaival várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó nagyközönséget az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja megnyitásának évfordulóján, az április 30-i és május 1-i hétvégén 9:00 és 18:00 között.

A majálisi hangulatról közös májusfadíszítés és kézműves kuckó gondoskodik, a kisebbeket pedig arcfestés is várja majd. Az igazán felejthetetlen élmények érdekében mindkét nap érvényes az elmúlt években nagy sikerű, idén pedig összesen 13 alkalommal – köztük a nyári szünet összes hétvégéjén – visszatérő karszalagos akció, amelynek keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap korlátlanul használhatják az intézmény valamennyi játékgépét.

Belépővel valamennyi programelem díjmentes. Részletes program: www.zoodebrecen.hu

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

debrecen

majális

programok