Micsoda hétvége! Főszezonnyitó majális vár a vidéki állatkertben és vidámparkban

HelloVidék   
  Megosztom
Micsoda hétvége! Főszezonnyitó majális vár a vidéki állatkertben és vidámparkban

Ünnepi programokkal és az év első korlátlan kalandjaival várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó nagyközönséget az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja megnyitásának évfordulóján, az április 30-i és május 1-i hétvégén 9:00 és 18:00 között.

A majálisi hangulatról közös májusfadíszítés és kézműves kuckó gondoskodik, a kisebbeket pedig arcfestés is várja majd. Az igazán felejthetetlen élmények érdekében mindkét nap érvényes az elmúlt években nagy sikerű, idén pedig összesen 13 alkalommal – köztük a nyári szünet összes hétvégéjén – visszatérő karszalagos akció, amelynek keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap korlátlanul használhatják az intézmény valamennyi játékgépét.

Belépővel valamennyi programelem díjmentes. Részletes program: www.zoodebrecen.hu

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debreceni állatkert

debrecen

majális

programok