Megújul a vidéki állatkert: új arculattal és újdonságokkal várja a látogatókat

HelloVidék   
  Megosztom
Megújul a vidéki állatkert: új arculattal és újdonságokkal várja a látogatókat

Debrecen ikonikus intézménye, a Nagyerdei Kultúrpark 2022. május 1-jén ünnepelte az Állatkert és Vidámpark alapításának 64. és 62. évfordulóját. Ehhez a mérföldkőhöz kapcsolódóan ma az ország első vidéki állatkertje és egyetlen klasszikus vidámparkja átfogó arculati megújulásáról ad hírt.

Továbbá megtestesíti és a jövőre nézve előre vetíti mindhárom tevékenységi ág folyamatos és egyenrangú fejlődését.

Szín- és formavilága összhangban van az alapító okiratban megfogalmazott természet- és örökségvédelmi célokkal, ugyanakkor vidámságot, élénkséget és játékosságot is hordoz. A logóban megjelenik két emblematikus állatkerti büszkeség; a hazánkban csak itt látható és több ízben is sikeresen szaporodó recés zsiráf és a sok évtizedes gazdag debreceni múlttal rendelkező nílusi víziló, valamint a vidámparki hagyományokhoz visszanyúló klasszikus körhinta és az intézménynek otthont adó Nagyerdő állományalkotó fafaja, a kocsányos tölgy – mutatva a Park sokszínűségét.

Az új logó bevezetése csupán origója annak az átfogó folyamatnak, amely során a kiemelt fejlesztések előtt álló intézmény vizuális jelenléte parkon belül és kívül, illetve a virtuális térben tovább erősödik. A terveknek megfelelően az arculati kézikönyv bemutatását követően a nyári szezon végéig honlapjuk és tájékoztató rendszerük is megújul.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

debreceni állatkert

nagyerdei kultúrpark

vidámpark