Azta, micsoda tórekord! Kétszer is kifogták Legendát, a gyönyörű fekete amurt

HelloVidék   
  Megosztom
Azta, micsoda tórekord! Kétszer is kifogták Legendát, a gyönyörű fekete amurt

Újra partra került a Diana és Zoltán Horgásztó és Pihenőpark legnagyobb fekete amurja. Tavaly Július 10.-én fogták meg utoljára 21,60 kg-al,azóta 2,10 kg-ot növekedett.

Ahogy a Pecaverzum is beszámolt róla: a Diana és Zoltán Horgásztó és Pihenőpark egyik kuriózuma, Legenda idén is partra került, ráadásul már kétszer is, és mindkétszer még nagyobb tömeggel, új tórekordot beállítva. Május 10-én Szabó Gábor tarthatta a kezében, akkor 23,70 volt a tömege - erről a kapásról Facebook-bejegyzés is készült:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sporthorgász

fekete amur

diana-tó