Különleges programkavalkád a skanzenben: gyerektől a felnőttig mindenki talál kedvére valót

MTI   
  Megosztom
Különleges programkavalkád a skanzenben: gyerektől a felnőttig mindenki talál kedvére valót

Második alkalommal rendez színházi fesztivált az Ivancsics Ilona és Színtársai a szentendrei Skanzenben. Az előadássorozatnak a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Amfiteátruma ad otthont június 17. és 26. között.

A Szabadtéri Játékok a Skanzenben elnevezésű színházi fesztivál célja a színpadi produkciók műfaji sokszínűségét és a minőségi színház élményét nyújtani a nézőknek, amihez hasonló értékrendet képviselő színházakat is hívnak itthonról, de akár a határon túlról is

- mondta el a társulat művészeti vezetője.

A 2021 után idén második alkalommal megrendezendő fesztiválon négy előadás szól a felnőtteknek. A programsorozatot a Fekete István regényéből készült és Neumark Zoltán által megzenésített A Koppányi aga testamentuma című nemzeti daljáték nyitja az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában. Június 20-án Böhm-Korcsmáros Szép nyári nap című musicalje, a Magyarock Dalszínház produkciója várja a közönséget.

Június 22-én Urmai Gabriella Kilépőkártya című házassági pszicho-fitnesze látható szintén az Ivancsics Ilona és Színtársai közreműködésével.

Ebben az évben a kisebbeknek külön programokat kínálnak, június 18-án az Akarsz velem kóborolni? című zenés-mesés kalandjátékkal várják őket Ivancsics Ilona és Színtársai, június 25-én pedig A leleményes lány című interaktív bábelőadást élvezhetik a kicsik a Batyu Színház előadásában, melyre a belépés díjtalan.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szentendre

skanzen

ivancsics ilona

színészek

színházi fesztivál