Hurrá, indulhat a fürdőzés! Kiváló a vízminősége ezeknek a hazai tavaknak

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Hurrá, indulhat a fürdőzés! Kiváló a vízminősége ezeknek a hazai tavaknak

Zalában egyik természetes fürdőhelyen sincs gond a vízminőséggel, sehol nincs elrendelve fürdési tilalom - tájékoztatott a Zala Megyei Kormányhivatal csütörtökön. Zala megye területén tizenkét engedéllyel rendelkező természetes fürdőhely van, ebből nyolc a Balaton-parton. A természetes vizeknél engedélyezett fürdőhelyek közé tartozik még a Hévízi-tó, a zalaegerszegi Gébárti-tó, a zalalövői Borostyán-tó és a Kistolmácsi-tó.

A természetes fürdőhelyek üzemeltetésével kapcsolatos előírások betartását a kormányhivatal a nyári hónapokban is rendszeresen vizsgálja. A vízminőség mellett a helyszíni ellenőrzések kiterjednek a pihenőhely nagyságára, tisztaságára, rendezettségére, parkosítására, az öltözőhelyek és illemhelyek állapotára, valamint az egészségügyi ellátás előírt feltételeinek biztosítására - tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fürdőhelyek

zala megye

vízminőség

fürdőtavak