Jó hír kicsiknek és nagyoknak: új játékokkal és rózsaünneppel vár a debreceni kultúrpark

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír kicsiknek és nagyoknak: új játékokkal és rózsaünneppel vár a debreceni kultúrpark

Tekintettel a növekvő látogatói igényekre június elejétől állandó szolgáltatásként szerepel a Nagyerdei Kultúrpark kínálatában Debrecenben a korlátlan vidámparki játékgép-használatot biztosító karszalagos belépő az iskolás csoportok számára. Ráadásul június 11-én és 12-én ismét a virágok királynőjéé a főszerep a cívisvárosi intézményben, ahol immár harmadik évben rendezik meg a nyár nyitányaként a Rózsaünnepet.

A fejenként 5.500 Ft-os áron megvásárolható, csoportos karszalagos diákbelépővel a Vidámpark normál nyitvatartási idejében korlátlan számú alkalommal használható valamennyi játékgép. Karszalagos belépővel történő csoportos látogatásra az intézmény az events@zoodebrecen.hu emailcímre legalább egy hétre előre beérkező igény esetén biztosít lehetőséget.

A Debreceni Állatkert és Vidámpark kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek lehetőségeket kínál a szórakoztató és tartalmas csoportos látogatásra, hiszen 200 állatfaj 900 egyede és 650 növényfaj alkotta gazdag élő gyűjteménye mellett az országban egyedülálló módon 24 élményelem is gondoskodik a Nagyerdő fái alatt szerzett felejthetetlen élményekről.

A hétvégén Rózsaünneppel vár a Zoo Debrecen!

Június 11-én és 12-én ismét a virágok királynőjéé a főszerep a cívisvárosi intézményben, ahol immár harmadik évben rendezik meg a nyár nyitányaként a Rózsaünnepet.

E különleges növénykerti program keretében szeretnék minél több aspektusból bemutatni a rózsák nemzetségét – beleértve annak sokszínűségét és széleskörű felhasználását –, ezért ünnepi pompába öltöztetett rózsaágyásaik mellett tematikus kertészeti előadásokkal, rózsavásárral, valamint rózsaszörp-, rózsalekvár- és rózsaméz-kóstolóval is kedveskednek majd az érdeklődőknek az Állatkertet és Vidámparkot összekötő átjáróban.

A programokon való részvétel belépő birtokában díjmentes a vásár kivételével. További információk: www.zoodebrecen.hu

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

nagyerdei kultúrpark

debreceni állatkert

debreceni vidámpark