Elképesztő napok jönnek: lehet elővenni a fürdőruhát, berobban a strandidő

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő napok jönnek: lehet elővenni a fürdőruhát, berobban a strandidő

Csapadék nem várható, csak sok-sok napsütés és egyre nagyobb forróság. A legmelegebb órákban 27 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton sok-sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő lesz az égen, esni sehol sem fog. Az északias szelet többfelé élénk lökések kísérhetik. A legmelegebb órákban 27 és 31 fok között alakul a hőmérséklet - írta az Időkép.

Vasárnap ragyogóan napos, száraz időben lesz részünk, felhők is alig lesznek az égen. A Dunántúlon és északon sokfelé megélénkül, északnyugaton megerősödik a délies szél. A csúcshőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Hétfőn tovább fokozódik a hőség, 31-37 fokos maximumokra számíthatunk az élénk, helyenként erős déli-délnyugati szélben. Az ország nagy részén sok napsütésre van kilátás, de az esti órákban északnyugat felől egy hidegfront közelítheti meg hazánkat, így nyugaton, északnyugaton ekkor már elszórt záporok, zivatarok kialakulhatnak.

Kedden egy hidegfront hatására élénk, erős lesz az északnyugati szél. Csak pár fokkal mérséklődik a meleg, 26-32 fokot mérhetünk délután. Ugyanakkor sokat süthet a nap, az időnként megjelenő felhőkből csak elvétve alakulhat ki egy-egy kisebb zápor. Szerdán kezdetben naposabb, délután már többfelé felhősebb idő lehet a jellemző, de átmeneti csapadék csak elszórtan fordulhat elő. 29 és 35 fok közé melegedhet a levegő.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

időkép