Íme, ez a 2022-es Év Balaton Dala: hozzuk a videóklippet is, nektek tetszik?

MTI   
  Megosztom
Íme, ez a 2022-es Év Balaton Dala: hozzuk a videóklippet is, nektek tetszik?

Megjelent a 2022-es Év Balaton Dala, a Bagossy Brothers Company – Balaton című száma, melyet a Mol Nagyon Balaton programsorozat szervezői választottak a Balaton Dalának. A videóklip főszereplője Varga Ádám, a Besugó című új sorozat egyik főszereplője de feltűnik Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere is.

Megjelent a 2022-es Év Balaton Dala, a Bagossy Brothers Company – Balaton című száma, melyet a Mol Nagyon Balaton programsorozat szervezői választottak a Balaton Dalának. A videóklip főszereplője Varga Ádám, a Besugó című új sorozat egyik főszereplője de feltűnik Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere is - írta a Hellobalaton.

A Balaton a második otthona a zenekarnak. Ide tértünk haza rengeteg koncert után, itt beszélgettünk hajnalig a verandán, itt terveztük a jövőt és itt írtunk meg rengeteg dalt. Nagyon sok élmény és barátság köt a Balatonhoz. Már régen érett bennem a gondolat, hogy ezt egy dal formájában megköszönjük

– mesélte Bagossy Norbi a zenekar és a Balaton kapcsolatáról.

A főszereplő Varga Ádám is szoroson kötődik a Balatonhoz, konkrétan Ábrahámhegyhez, ahol gyerekkorában a nyarakat töltötte.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

nyár

turizmus