Íme, ez a 2022-es Év Balaton Dala: hozzuk a videóklippet is, nektek tetszik?

MTI   
  Megosztom
Íme, ez a 2022-es Év Balaton Dala: hozzuk a videóklippet is, nektek tetszik?

Megjelent a 2022-es Év Balaton Dala, a Bagossy Brothers Company – Balaton című száma, melyet a Mol Nagyon Balaton programsorozat szervezői választottak a Balaton Dalának. A videóklip főszereplője Varga Ádám, a Besugó című új sorozat egyik főszereplője de feltűnik Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere is.

Megjelent a 2022-es Év Balaton Dala, a Bagossy Brothers Company – Balaton című száma, melyet a Mol Nagyon Balaton programsorozat szervezői választottak a Balaton Dalának. A videóklip főszereplője Varga Ádám, a Besugó című új sorozat egyik főszereplője de feltűnik Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere is - írta a Hellobalaton.

A Balaton a második otthona a zenekarnak. Ide tértünk haza rengeteg koncert után, itt beszélgettünk hajnalig a verandán, itt terveztük a jövőt és itt írtunk meg rengeteg dalt. Nagyon sok élmény és barátság köt a Balatonhoz. Már régen érett bennem a gondolat, hogy ezt egy dal formájában megköszönjük

– mesélte Bagossy Norbi a zenekar és a Balaton kapcsolatáról.

A főszereplő Varga Ádám is szoroson kötődik a Balatonhoz, konkrétan Ábrahámhegyhez, ahol gyerekkorában a nyarakat töltötte.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

nyár

turizmus