Ismét megjutalmazza a kitűnő tanulókat a Zoo Debrecen: itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét megjutalmazza a kitűnő tanulókat a Zoo Debrecen: itt vannak a részletek

A kicsengetést és a bizonyítványosztást követően a Debreceni Állatkert és Vidámpark örömmel jelenti be, hogy egy sokéves hagyományt felélesztve ismét jutalommal kedveskedik az idei tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolásoknak, akik az igazán felejthetetlen szünidei élményszerzés érdekében augusztus 31-ig egyszeri alkalommal díjmentesen léphetnek be a Vidámparkba.

A kedvezmény igénybevételéhez mindössze a gyermek csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) bizonyítványának másolatát vagy a Kréta mobilalkalmazásban megjelenő osztályzatokat kell bemutatni a vidámparki bejáratnál. A Park önfeledt kikapcsolódást kíván a nyári szünetre minden tanulónak, és bízik benne, hogy idén is sok kisdiák feltöltődéséhez járulhat hozzá a Nagyerdő fái alatt.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

nagyerdő

debreceni állatkert