Rengeteg a szabad hely: még mindig lehet jelentkezni a honvédelmi táborokba

MTI   
  Megosztom
Rengeteg a szabad hely: még mindig lehet jelentkezni a honvédelmi táborokba

Több településen vannak még szabad helyek a Magyar Honvédség honvédelmi táboraiban. A Magyar Honvédség Parancsnoksága azt közölte: 13 táborba lehet még jelentkezni, mintegy 80 szabad hely van a 15-18 éves korosztály számára,

A harcos tematikájú táborba Győrben, Hajdúhadházán, Balassagyarmaton, Komáromban és Csobánkán két turnusban is vannak szabad helyek. Csobánkán egy "harcos hagyományőrző" tábor is várja a jelentkezőket.

Vaján lovas, Újfehértón honvédelmi sportok tematikájú táborba lehet még jelentkezni. Zselickisfaludon két erdei tábort hirdettek meg.

Mindemellett Szolnokon két turnusban vannak még szabad helyek angol nyelvű harcos táborba.

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a július 18. és augusztus 5. közötti turnusokba. A helyek többsége egy hét alatt betelt. A nagy érdeklődés miatt további táborokat hirdetett meg a Magyar Honvédség. Az első táborok ezen a héten elindultak.

Regisztrációért, valamint további információkért, friss hírekért érdemes követni www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

honvédelmi tábor

tábor

honvédség