Ez aztán a mázli! Két rekordlistás pontyot fogott a horgász 10 perc alatt +Fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a mázli! Két rekordlistás pontyot fogott a horgász 10 perc alatt +Fotók

Tíz perc különbséggel fogott két rekordlistás pontyot egy horgász, Siket Máté a Ráckevei-Soroksári Duna (RSD) főágából – közölte Facebook-oldalán a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség (RDHSZ). A 18,3 és 16 kg-os pikkelyesek természetesen visszanyerték szabadságukat.

Az RSD Rekordlista történetének alighanem a leggyorsabb duplázását mutatjuk be: dömsödi horgásztársunk néhány napja 10 perc különbséggel két hatalmas pontyot akasztott! A 18,3 és 16 kg-os pikkelyesek természetesen visszanyerték szabadságukat

- írja az RDHSZ Facebook oldalán.

Siket Máté június 14-én, kedden 9 órakor csalta horogra a két hal közül a nagyobbikat, egy 18,30 kilós példányt Dömsöd térségében, 0,33-as monofil zsinórt és 4-es horgot használt, csalinak pedig bojlit tűzött fel, számolt be róla a Pecaverzum.

Az enyhe nyugati szélben partra terelt pontyot követően tíz perccel újabb kapás észlelt, és azt is megfogta.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ponty

rekordfogás

gigaponty

ráckevei soroksári- duna-ág

rdhsz

horgászok

horgászszövetség

siket máté

horgász