Ez aztán a mázli! Két rekordlistás pontyot fogott a horgász 10 perc alatt +Fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a mázli! Két rekordlistás pontyot fogott a horgász 10 perc alatt +Fotók

Tíz perc különbséggel fogott két rekordlistás pontyot egy horgász, Siket Máté a Ráckevei-Soroksári Duna (RSD) főágából – közölte Facebook-oldalán a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség (RDHSZ). A 18,3 és 16 kg-os pikkelyesek természetesen visszanyerték szabadságukat.

Az RSD Rekordlista történetének alighanem a leggyorsabb duplázását mutatjuk be: dömsödi horgásztársunk néhány napja 10 perc különbséggel két hatalmas pontyot akasztott! A 18,3 és 16 kg-os pikkelyesek természetesen visszanyerték szabadságukat

- írja az RDHSZ Facebook oldalán.

Siket Máté június 14-én, kedden 9 órakor csalta horogra a két hal közül a nagyobbikat, egy 18,30 kilós példányt Dömsöd térségében, 0,33-as monofil zsinórt és 4-es horgot használt, csalinak pedig bojlit tűzött fel, számolt be róla a Pecaverzum.

Az enyhe nyugati szélben partra terelt pontyot követően tíz perccel újabb kapás észlelt, és azt is megfogta.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ponty

rekordfogás

gigaponty

ráckevei soroksári- duna-ág

rdhsz

horgászok

horgászszövetség

siket máté

horgász