Új hivatalos pontyrekordere van a Balatonnak: itt sikerült kikapni a gigahalat

HelloVidék   
  Megosztom
Új hivatalos pontyrekordere van a Balatonnak: itt sikerült kikapni a gigahalat

Szerda hajnalban Varga Valter István horgász új hivatalos balatoni pontyrekordot fogott a balatonszepezdi MOHOSZ tanyán. A mázlista pecás most azt is elmesélte, hogyan sikerült a rendkívüli kapás!

A Balatoni Hal Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy tegnap hajnalban Varga Valter István horgász új hivatalos balatoni pontyrekordot fogott a balatonszepezdi MOHOSZ tanyán.

A nagyszerű tükröst 90 cm hosszal, 101 cm-es kerülettel és 32,88 kg-os tömeggel mérlegelték halőrök jelenlétében. A korábban "Bütykös" néven elkeresztelt pontyot legutóbb idén május 1-jén fogták meg, akkor egy kilóval nyomott kevesebbet. A horgásztól a lap azt is megtudta, hogy a hal finom, csipkedő kapással jelentkezett a partról, dobós módszerrel bejuttatott végszereléken felkínált 1 db 16 mm-es pop up bojlira. A fárasztás visszaemlékezése szerint 10 percig tartott.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgászat

balatoni hal

ponty

rekorder

mohosz