Nem semmi programokkal vár a vidéki állatkert és vidámpark: ezt aztán kár lenne kihagyni!

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi programokkal vár a vidéki állatkert és vidámpark: ezt aztán kár lenne kihagyni!

Az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja Debrecenben a néhány éve megkezdett hagyományát folytatva idén is csatlakozik az Európai Kulturális Örökség Napjai kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy elősegítse építészeti, régészeti és természeti örökségünk bemutatását. Az örökségnapok keretében az intézmény két történetiség-központú szakvezetéssel készül a szeptember 17-18-i hétvégére. Az érdeklődők szombaton 13:00-tól állatkert-történeti érdekességekkel, vasárnap 13:00-tól pedig a Vidámpark ipartörténeti emlékeivel ismerkedhetnek meg.

A kezdeményezés értelmében az állatkerti, illetve a vidámparki bejárattól induló sétákon való részvétel díjmentes belépéssel biztosított, azonban 20 fős maximális létszámhoz, valamint előzetes, online jelentkezéshez kötött, amely a Park honlapján keresztül elérhető űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztráció határideje szeptember 16. (péntek) 12:00.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

helllovidek

debrecen

debreceni állatkert

nagyerdei kultúrpark

debreceni vidámpark

európai kulturális örökség napja