Ezt a bulit ki ne hagyd! Fergetes programokkal, ijesztő rémségekkel vár a vidéki vadaspark

MTI   
  Megosztom
Ezt a bulit ki ne hagyd! Fergetes programokkal, ijesztő rémségekkel vár a vidéki vadaspark

Látványetetésekkel, varázslatos mesevilággal, ijesztő rémségekkel várják a gyerekeket és felnőtteket hétfőn a Szegedi Vadasparkban - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t. A halloween hosszú évek óta a Szegedi Vadaspark egyik legnépszerűbb programja, amely bár mai formájában az angolszász országokból származik, egy olyan nép hagyományára épül, amely hajdan élt Magyarország területén is. A vadasparkba a legszebb, legötletesebb jelmezben érkezőket igazi szépség- vagy csúfságversenyen fogják értékelni két korcsoportban. A legkisebbeket délután színházi előadás szórakoztatja, illetve az elefántház szomszédságában meseösvény fogadja.

Az éjszakai programok azért is különlegesek a Szegedi Vadasparkban, mert az intézmény 45 hektáros területe változatos élőhelyekkel számos vadon élő állatnak is otthont ad. Az itt lakó őzek, vízimadarak, hattyúk napközben, amikor a látogatók járják a park útjait, ösvényeit, elhúzódnak az emberek közeléből, de a sötétben előmerészkednek.

A vadasparkba a legszebb, legötletesebb jelmezben érkezőket igazi szépség- vagy csúfságversenyen fogják értékelni két korcsoportban. A legkisebbeket délután színházi előadás szórakoztatja, illetve az elefántház szomszédságában meseösvény fogadja.

Az eggyel nagyobb korosztálynak szól az Európa-kör, amely a Medveösvényen indul. A kelta hagyományok felidézésében és az ómagyar hitvilág megismerésében az Ópusztaszeri Emlékpark munkatársai segítenek. Az érdeklődők interaktív játékok segítségével ismerkedhetnek meg a honfoglaló magyarok halotti kultuszával, szokásaival és tárgyi kultúrájával, és rontások ellen védő karkötőt is készíthetnek maguknak.

A Dél-Amerika bemutatónál a felnőtteket igazán rémisztő programok fogadják, ahol akár vérfarkasok, síron túli lények, boszorkányok és zombik is felbukkanhatnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

szegedi vadaspark

látványeteteés

halloween

jelmezverseny

jelmezek