Ezen a hétvégén nem fogsz unatkozni: hihetetlen programokkal csalogat a vidéki állatkert

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a hétvégén nem fogsz unatkozni: hihetetlen programokkal csalogat a vidéki állatkert

Idén ismét két teljes napon át lesz a terráriumok és akváriumok lakóié a főszerep a Debreceni Állatkertben. November második szombatján és vasárnapján rendezik meg a trópusok klímáját idéző Pálmaház világába kalauzoló programot: a Terráriumok és Akváriumok Hétvégéjét.

Az egyre zordabb időjárástól függetlenül megannyi látnivalóval szolgáló rendezvényen az érdeklődők tematikus szakvezetés és bemutatók során nyerhetnek bepillantást az akvarisztika és terrarisztika rejtelmeibe, és első kézből ismerhetik meg a halak, kétéltűek és hüllők tartásának gyakorlati alapjait az élőhelyük berendezésétől az állatok mindennapi szükségleteiig.

Fotó: Debreceni Állatkert
Fotó: Debreceni Állatkert

Állatkerti belépővel minden programelem ingyenes. Részletes program: www.zoodebrecen.hu

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

debreceni állatkert

állatkert

pálmaház

terrárium