Gigantikus példány: ebbe a vidéki városba már megérkezett a város fenyőfája

HelloVidék   
  Megosztom
Gigantikus példány: ebbe a vidéki városba már megérkezett a város fenyőfája

Mint minden évben a NyírVV Nonprofit Kft. idén is közzétette a „Keressük a város Karácsonyfáját!" felhívást, amelyre Nyíregyházáról csaknem 40 városlakó 50 fát ajánlott fel, ezek közül választotta ki a társaság a legszebbet.

Ahogy arról a szon.hu beszámolt, pénteken délelőtt 10 órakor hatalmas volt a sürgés-forgás az Érkertben: a rendőrség jelenlétében, a katasztrófavédelmi igazgatóság, valamint a NyírVV és a daruzó szakemberek a Toldi u. 99. szám alatt hozzáláttak a hatalmas fenyő kivágásához. A különleges akció vége az volt, hogy a kiválasztott fenyőt a Kossuth térre szállítsák és a helyére emeljék, mert bizony ez a fa lett a város fája idén karácsonyra.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyíregyháza

szabolcs-szatmár-bereg

fenyőfa

karácsonyfa

város karácsonyfája