Gigantikus példány: ebbe a vidéki városba már megérkezett a város fenyőfája

HelloVidék   
  Megosztom
Gigantikus példány: ebbe a vidéki városba már megérkezett a város fenyőfája

Mint minden évben a NyírVV Nonprofit Kft. idén is közzétette a „Keressük a város Karácsonyfáját!" felhívást, amelyre Nyíregyházáról csaknem 40 városlakó 50 fát ajánlott fel, ezek közül választotta ki a társaság a legszebbet.

Ahogy arról a szon.hu beszámolt, pénteken délelőtt 10 órakor hatalmas volt a sürgés-forgás az Érkertben: a rendőrség jelenlétében, a katasztrófavédelmi igazgatóság, valamint a NyírVV és a daruzó szakemberek a Toldi u. 99. szám alatt hozzáláttak a hatalmas fenyő kivágásához. A különleges akció vége az volt, hogy a kiválasztott fenyőt a Kossuth térre szállítsák és a helyére emeljék, mert bizony ez a fa lett a város fája idén karácsonyra.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyíregyháza

szabolcs-szatmár-bereg

fenyőfa

karácsonyfa

város karácsonyfája