Ennek sok családos nem fog örülni: csak így tudnak majd moziba menni a gyerekekkel

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek sok családos nem fog örülni: csak így tudnak majd moziba menni a gyerekekkel

A Cinema City budapesti mozijaiban hétköznapokon csak délután három órától, a vidéki mozijaiban pedig csak délután négy órától kezdenek el filmeket vetíteni november 17-e után – jelentette be a mozilánc. A Facebook-oldalukon közzétett közlemény szerint a rövidített nyitva tartás a hétvégi műsorrendet nem érinti, szombaton és vasárnap délelőtt is lesznek vetítések.

Ahogy a közleményben írták:

Kedves Nézőink!
Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a holnapi naptól, november 17. csütörtöktől, mozijaink nyitvatartása kismértékben megváltozik. Hétfőtől péntekig a budapesti helyszíneken három órakor, míg a vidékieken 4 órakor kezdődik az első előadás. Pénztáraink továbbra is harminc perccel az első előadás előtt nyitnak.
A fenti, rövidített nyitvatartás a szombat és vasárnapi műsorrendet nem érinti. Ezeken a napokon továbbra is 10 órakor indítjuk az első vetítéseket. Ez a rövidített nyitvatartás a téli, iskolai szünetet és a karácsonyt megelőző kiemelt időszakot sem érinti majd.
Megértéseteket köszönjük, várunk Titeket szeretettel!
a Cinema City csapata

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cinema city

mozi

nyitvatartás