Ennek sok családos nem fog örülni: csak így tudnak majd moziba menni a gyerekekkel

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek sok családos nem fog örülni: csak így tudnak majd moziba menni a gyerekekkel

A Cinema City budapesti mozijaiban hétköznapokon csak délután három órától, a vidéki mozijaiban pedig csak délután négy órától kezdenek el filmeket vetíteni november 17-e után – jelentette be a mozilánc. A Facebook-oldalukon közzétett közlemény szerint a rövidített nyitva tartás a hétvégi műsorrendet nem érinti, szombaton és vasárnap délelőtt is lesznek vetítések.

Ahogy a közleményben írták:

Kedves Nézőink!
Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a holnapi naptól, november 17. csütörtöktől, mozijaink nyitvatartása kismértékben megváltozik. Hétfőtől péntekig a budapesti helyszíneken három órakor, míg a vidékieken 4 órakor kezdődik az első előadás. Pénztáraink továbbra is harminc perccel az első előadás előtt nyitnak.
A fenti, rövidített nyitvatartás a szombat és vasárnapi műsorrendet nem érinti. Ezeken a napokon továbbra is 10 órakor indítjuk az első vetítéseket. Ez a rövidített nyitvatartás a téli, iskolai szünetet és a karácsonyt megelőző kiemelt időszakot sem érinti majd.
Megértéseteket köszönjük, várunk Titeket szeretettel!
a Cinema City csapata

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cinema city

mozi

nyitvatartás