Ennek sok családos nem fog örülni: csak így tudnak majd moziba menni a gyerekekkel

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek sok családos nem fog örülni: csak így tudnak majd moziba menni a gyerekekkel

A Cinema City budapesti mozijaiban hétköznapokon csak délután három órától, a vidéki mozijaiban pedig csak délután négy órától kezdenek el filmeket vetíteni november 17-e után – jelentette be a mozilánc. A Facebook-oldalukon közzétett közlemény szerint a rövidített nyitva tartás a hétvégi műsorrendet nem érinti, szombaton és vasárnap délelőtt is lesznek vetítések.

Ahogy a közleményben írták:

Kedves Nézőink!
Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a holnapi naptól, november 17. csütörtöktől, mozijaink nyitvatartása kismértékben megváltozik. Hétfőtől péntekig a budapesti helyszíneken három órakor, míg a vidékieken 4 órakor kezdődik az első előadás. Pénztáraink továbbra is harminc perccel az első előadás előtt nyitnak.
A fenti, rövidített nyitvatartás a szombat és vasárnapi műsorrendet nem érinti. Ezeken a napokon továbbra is 10 órakor indítjuk az első vetítéseket. Ez a rövidített nyitvatartás a téli, iskolai szünetet és a karácsonyt megelőző kiemelt időszakot sem érinti majd.
Megértéseteket köszönjük, várunk Titeket szeretettel!
a Cinema City csapata

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cinema city

mozi

nyitvatartás