Ez a csodaszép lány lett 2022-ben a Miss Bikini: fotókon mutatkozik be a gyönyörű Sophie

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a csodaszép lány lett 2022-ben a Miss Bikini: fotókon mutatkozik be a gyönyörű Sophie

Kubinyi Sophie sikeres évként könyvelheti el a 2022-est. Nyáron szerzett egyetemi diplomát (nemzetközi gazdálkodás szakon), most pedig Ő lett az ország bikini-szépségkirálynője.

Ami augusztusban nem jött össze, az megvalósult novemberben: már tudjuk, ki a 2022-es magyar Miss Bikini:

A magyar Miss Bikini vetélkedés díjait a hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógyfürdőben adták át. A döntő eredetileg Balatonbogláron, a Bor-Buli-Balaton fesztivál része lett volna, de akkor az időjárás közbeszólt: szupercella veszélyt jelentett a meteorológia, ezért el kellett halasztani.

Végül a legnagyobb hagyományokkal rendelkező magyar szépségverseny, a Miss Hungary fotótábora adott helyet és keretet az elhalasztott bikini-szépségversenynek is, Hajdúszoboszlón.

Kubinyi Sophie, aki, ha megkésve is, de magáénak tudhatja a trófeát, sikeres évként könyvelheti el a 2022-est. Nyáron szerzett egyetemi diplomát (nemzetközi gazdálkodás szakon), most pedig Ő lett az ország bikini-szépségkirálynője.

A mellett, hogy ez a díj a szépségipar felé is nyit számára egy lehetőséget, folytatja a tanulást, marketing szakon, angol nyelven fog mester fokozatot szerezni.

Érdekli különböző nemzetek nyelve és az ezen keresztül is megismerhető kultúrák, fontos számára a pozitív mentalitás. Családcentrikus, szeret olvasni, és - nem meglepő módon – a sport is fontos része az életének.

A hajdúszoboszlói Miss Bikini döntőről ide kattintva lehet megnézni a képeket.

Ugyanott kiadták a legszebb dekoltázsért, és a legszebb lábért járó lismeréseket is. Előbbit Nemecsek Edit (Gyál) vehette át, az utóbbit pedig Mike Cintia (Orosháza). Az ország legszebb feneke a zsűri szerint a pécsi Takács Babetté.

- A sportolás a mindennapjaim része, leginkább a szabadban szeretek mozogni, de egy női alakformáló stúdióba is járok mellette. A szépségipar egy új fejezet lenne az életemben, amiből szintén tanulni és fejlődni szeretnék - árulta el a 2022-es Miss Bikini.

A legszebb láb címet az Orosházáról érkezett Mike Cintia érdemelte ki, a gyáli Nemecsek Edit büszkélkedhet a legszebb dekoltázs díjjal, a pécsi Takács Babett pedig a legszebb fenék szalagot kapta meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

bikini

szépségverseny

miss bikini

legszebb dekoltázs

miss hungary