Sztárfellépők érkeznek Zalába: a Grammy-díjas GIPSY KINGS is fellép az új fesztiválon

HelloVidék   
  Megosztom
Sztárfellépők érkeznek Zalába: a Grammy-díjas GIPSY KINGS is fellép az új fesztiválon

A GIPSY KINGS by Diego Baliardo is fellép Magyarország legújabb zenei fesztiválján Zalacsányban. Az Örvényesvölgy Fesztivált 2023 júniusában tartják, és a világ egyik legnépszerűbb zenekarán kívül színpadra lép többek között KEVIN DAVY WHITE, a DELADAP és a CSÍK ZENEKAR is. A szervezők további nemzetközi és hazai fellépők bejelentését ígérik hamarosan. A Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló fesztiválon, a zalai dombok lenyűgöző völgyében, egyedülálló koncertekkel és programokkal várják a közönséget, a jegyértékesítés már elindult.


 


 

A fesztiválon június 16-án fellép a 35 éves, Grammy-díjas GIPSY KINGS Diego Baliardo vezetésével. A zenekar 7 gitárral, 12 tagú zenekarral, forró flamenco, salsa és pop dallamokkal érkeznek az erdőszéli nagyszínpadra. A „Bamboleo”, a „Baila Me”, a „Volare”, a „Djobi, djoba” című slágerek és számos más világszerte ismert dal előadói eddig 13 zenei albumot adtak ki, számos Grammy-jelölést kaptak és a mai napig is aktívan koncerteznek.

A CSÍK ZENEKAR június 10-én szombaton lép fel Örvényesvölgyben. A Kossuth-díjas magyar zenekar 1988 óta a magyar népzenei élet egyik meghatározó szereplője. Zalacsányi műsorukba helyi népzenészeket és néptáncosokat is bevonnak.

KEVIN DAVY WHITE Londonból érkezik, 2022-ben az Egyesült Királyságban az Év Énekesének és Dalszövegírójának választották, dalait és fellépéseit tömegek követik, 2022-ben a Simply Reddel és a Texassal lépett fel a legnagyobb angol fesztiválokon, 2023-ban Lionel Richie-vel koncertezik. A soul, blues és populárisabb zenei világú dalokat jegyző zenésznek 2023 tavaszán jelenik meg új lemeze, amelyet zenekarával mutat be Zalacsányban.

Ausztriából érkezik a DELADAP, akik a progresszív jazz zenét, swinggel, manouche-sal, elektronikus és folk alapokkal vegyítik egy fergeteges, a közönséget folyamatos táncolásra késztető produkcióban. A magyar közönség számára egy titkos meglepetéssel is készülnek, amit a zenekar június 17-i koncertjén fed majd fel.

A névsor nem végleges, hamarosan újabb nemzetközi és hazai fellépőket jelentünk be, több különleges jazz koncerttel, köztük igazi csemegékkel színesítjük a fesztivált. Nemzetközi fellépőink meghívása a 2023-as Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa Program támogatásának köszönhető. Nagy öröm számunkra, hogy partnerként részesei lehetünk a régió számára kiemelten fontos 2023-as programnak!

- mondta el Badacsonyi Tamás, fesztiváligazgató, a fesztivál helyszínét biztosító Pálos Resort tulajdonosa.

A helyszínről:

A zalacsányi Pálos Resort 2021-ben második alkalommal került be a legjobb 25 európai szálláshely közé. A lenyűgöző természeti környezetben található szálláshely balaton-felvidéki népi építészeti stílusban épült. A közel 10 hektáros családi birtokon a hatalmas erdők mellett, 30 dámszarvas is él, akiket a szállásokról a vendégek és a fesztivál közönsége közvetlenül is megfigyelhetnek majd.

Címlapkép: Mitch Etien

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zenezi fesztivál

koncertsorozat

zalacsány

gipsy kings

örvényesvölgy fesztivál