Folytatódik a dráma Cegléden: egyre többen állnak ki a focipálya újranyitása mellett

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik a dráma Cegléden: egyre többen állnak ki a focipálya újranyitása mellett

Tovább folytatódtak a demonstráló labdapattogtatások. A csokiházaknál egy felirat is készült az aszfaltra - számolt be róla a Cegléd Városi Televízió.

Ahogy a város híradójában elhangzott, sok autós dudál a feljelentő háza előtt elhaladva míg mások bekiabálással adnak hangot véleményüknek. A Köztársaság utcában több szomszéddal is sikerült beszélnünk. Elmondták: őket a labdázó fiatalok nem, a feljelentő hölgy annál inkább zavarja.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cegléd

focipálya

pályabezárás

feljelentés

labdázó gyerekek

zaj