Őrületes mázlijuk volt a magyar pecásoknak: döbbenet, de 168 kiló busát fogtak ki 7 óra alatt

HelloVidék   
  Megosztom
Őrületes mázlijuk volt a magyar pecásoknak: döbbenet, de 168 kiló busát fogtak ki 7 óra alatt

Petróczki István édesapjával együtt 7 óra leforgása alatt fogott ki 168 kiló busát a Pilismaróti-öbölnél a Dunából. A fiatalabbik horgász idén már több miunt 1000 kiló busát zsákmányolt.

Petróczki István édeapjával együtt 7 óra leforgása alatt fogott ki 168 kiló busát a Pilismaróti-öbölnél a Dunából. A fiatalabbik horgász idén már több miunt 1000 kiló busát zsákmányolt - számolt be róla a Pecaverzum.

A horgászat érdekességét adta, hogy évek után most először jelentek meg a kisebb méretű busák a Pilismaróti-öbölben, így Istvánék – a korábbiaktól ellentétben, amikor a kapitális példányok voltak célkeresztben – most arra törekedtek, hogy darabszámban minél többet zsákmányoljanak.

Írta a lap.

Szerintem a tartós, magas víz lehozta ezeket a kisebb busákat Bős felől. Évek óta nem fogtam egy darab kicsit, nemhogy ennyit. Egészen rövidre is vettük az előkét, 3-4 centisre, mert nagyon sok volt a beleúszás

– nyilatkozta az ügyes pecás.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

pilismaróti-öböl

busa