Itt a soha vissza nem térő alkalom: extra műtárgyak kiállítása és vására vár Balatonfüreden

MTI   
  Megosztom
Itt a soha vissza nem térő alkalom: extra műtárgyak kiállítása és vására vár Balatonfüreden

Galériák és aukciósházak mutatják be klasszikus és kortárs műtárgyaikat július végén Balatonfüreden. A Füred Art Week elnevezésű rendezvényen festményeket, szobrokat, bútorokat, szőnyegeket és ékszereket is láthatnak és vásárolhatnak az érdeklődők - áll a szervezők közleményében.


 


 

A Füred Art Week első alkalommal mutatkozik be a város szívében, a kikötőhöz és a sétányhoz is közeli Kongresszusi Központban július 26. és 28. között.

Az alkotások között szerepelnek majd 50 millió forint feletti művek, valamint jóval szerényebb értékű műtárgyak, ékszerek, bútorok.

Szombaton este a látogatók tárlatvezetésen vehetnek részt.

A rendezvény főszervezője Tausz Ádám, a budapesti Art and Antique kiállítás és vásár, valamint a kortárs művészet újdonságait bemutató Budapest Contemporary főszervezője.

A programban többek között az acb Galéria, a BÁV ART, a Bernabo Art Furniture, LUMAS galéria, a NACO, a Nemes Galéria, a Neo Deco Galéria, a Neves Kor-Társ Galéria, az Opera Antikvitás, a Passage Galéria ProArt Frame és a youngart vesz részt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

műtárgy

balaton

balatonfüred