Így még nem láttad: bámulatos videó készült a Közép-Dunántúlról

Liszkai Attila   
  Megosztom
Így még nem láttad: bámulatos videó készült a Közép-Dunántúlról

Magyarország mindig is gazdag volt természeti adottságokban, de hogy mennyire, arra újra és újra rácsodálkozunk.

Dokumentumfilmek, természetfilmek, és fotók próbálják bemutatni Magyarország szépségét évtizedek óta. A szakemberek és művészek mindig újabb szögekből próbálkoznak, a technológia fejlődésével pedig egyre több lehetőség nyílik számukra az extrém felvételekre.

A felvételeken nem csak nagy történelmi múltú városokat és épületeket láthatunk; apró pontokként a mai emberek is megjelennek a mozgóképen ahogy a Velencei-tavon szörföznek, vagy a tatai Öreg-tavon csónakáznak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drón

video

felvétel

bazilika

székesfehérvár

veszprém

duna