Így még nem láttad: bámulatos videó készült a Közép-Dunántúlról

Liszkai Attila   
  Megosztom
Így még nem láttad: bámulatos videó készült a Közép-Dunántúlról

Magyarország mindig is gazdag volt természeti adottságokban, de hogy mennyire, arra újra és újra rácsodálkozunk.

Dokumentumfilmek, természetfilmek, és fotók próbálják bemutatni Magyarország szépségét évtizedek óta. A szakemberek és művészek mindig újabb szögekből próbálkoznak, a technológia fejlődésével pedig egyre több lehetőség nyílik számukra az extrém felvételekre.

A felvételeken nem csak nagy történelmi múltú városokat és épületeket láthatunk; apró pontokként a mai emberek is megjelennek a mozgóképen ahogy a Velencei-tavon szörföznek, vagy a tatai Öreg-tavon csónakáznak.

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drón

video

felvétel

bazilika

székesfehérvár

veszprém

duna