Így még nem láttad: bámulatos videó készült a Közép-Dunántúlról

Liszkai Attila   
  Megosztom
Így még nem láttad: bámulatos videó készült a Közép-Dunántúlról

Magyarország mindig is gazdag volt természeti adottságokban, de hogy mennyire, arra újra és újra rácsodálkozunk.

Dokumentumfilmek, természetfilmek, és fotók próbálják bemutatni Magyarország szépségét évtizedek óta. A szakemberek és művészek mindig újabb szögekből próbálkoznak, a technológia fejlődésével pedig egyre több lehetőség nyílik számukra az extrém felvételekre.

A felvételeken nem csak nagy történelmi múltú városokat és épületeket láthatunk; apró pontokként a mai emberek is megjelennek a mozgóképen ahogy a Velencei-tavon szörföznek, vagy a tatai Öreg-tavon csónakáznak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

drón

video

felvétel

bazilika

székesfehérvár

veszprém

duna