Ilyen sem volt még: túravezetőnek állhatnak a magyar tanárok

MTI   
  Megosztom
Ilyen sem volt még: túravezetőnek állhatnak a magyar tanárok

Elindult a jelentkezés a pedagógusoknak szóló gyalogos vándortábor-vezető továbbképzésre – írja az MTI.

A nagy sikerre való tekintettel az Erdei Vándortábor Programot koordináló Országos Erdészeti Egyesület a Testnevelési Egyetemmel együttműködve ismét elindítja a "gyalogos vándortábor-vezető" akkreditált pedagógus továbbképzést.

A képzésre november 5-étől itt lehet jelentkezni. A 30 órás, összesen három és fél napos tanfolyam egy őszi elméleti és egy tavaszi gyakorlati részből áll. Jelentkezni az őszi elméleti képzések időpontjai előtti hét végéig lehet.

A szervezők minden felsőfokú képzettséggel rendelkező pedagógust szeretettel várnak, aki érdeklődik a természet, a természetjárás és a tantermen kívüli, kiegészítő oktatási módszerek iránt.

Az Erdei Vándortábor Program célja a hazai természeti és kulturális értékek megismertetése a felsős és középiskolás diákokkal. 2018 nyarán nagy érdeklődés mellett sikerrel zajlottak az első erdei vándortáborok, amelyekben mintegy 2000 diák és az őket kísérő 200 pedagógus vett részt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

természet

képzés