Több állomáson nem lehet jegyet venni a vonatokra: kifogott a technika a GYSEV-en

HelloVidék   
  Megosztom
Több állomáson nem lehet jegyet venni a vonatokra: kifogott a technika a GYSEV-en

Technikai okok miatt hétfőn és kedden több állomáson szünetel a menetjegy kiadás a GYSEV vonalain. - írja a kisalfold.hu

A GYSEV ZRT tájékoztatása szerint november 12-én hétfőn Fertőszentmiklóson, Bükön és Kőszegen, valamint november 13-án kedden Kapuváron, Répcelakon, Szentgotthárdon és Vasváron technikai okok miatt szünetel a menetjegykiadás.

Hétfőn Sopron és Szombathely állomásokon, kedden pedig Körmend és Csorna állomásokon korlátozottan működik a menetjegykiadás, szintén a technikai okokra hivatkozva.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

vonat

gysev

vonatjegy

közlekedés

tájékoztatás