Szervezett bűnözés Győrben: sorra fújják meg az autósok kerekeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szervezett bűnözés Győrben: sorra fújják meg az autósok kerekeit

Az elmúlt hónapban 20 autóst károsítottak meg ismeretlen tolvajok Győrben, minden jel arra utal, hogy szervezett bűnözésről van szó - írja a kisalfold.hu

A napokban beszámoltunk róla, hogy milyen trükkel károsítják meg az autósokat Makón, de úgy tűnik, hogy a bűnözésnek nincs vége, máris felbukkant az új lopássorozat Győrben.

Pár napja az éj leple alatt három autóról, összesen 12 kereket lovasítottak meg ismeretlen tolvajok a győri Mészáros Lőrinc utcából. A minden hájjal megkent tolvajokat az sem tántorította el, hogy a térfigyelő kamera minden mozdulatukat rögzítette. A felvételek szerint az elkövetők egy több tagú bandába verődtek és maszkot viseltek, így minden jel arra utal, hogy szervezett bűncselekményről van szó.

Nem ez volt az első eset, a hasonlóan elkövetett bűncselekmények száma a kisalföldi városban az elmúlt egy hónapban már 20-ra gyarapodott. Győr különböző pontjairól, Adyvárosból, Marcalvárosból, Nádorvárosból, Gyárvárosból és Szabadhegyről is jelentkeztek pórul járt autósok, és rendszerint a parkolók szélén álló kocsik esnek áldozatul a rongálásnak.

Az autónkról elsők között szerelték le a tolvajok az alufelniket és a nyári gumiszettet a Budai úton. Ez október huszadika, a négy napos hosszú hétvége előtt történt. A rendőrök viszonylag gyorsan jöttek, pár nappal később a rendőrségen is meghallgattak. Eredmény egyelőre nincs

– mondta Szél József, majd hozzátette, hogy 120 ezer forintos kár keletkezett az autójában. Egy másik pórul járt autós a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy ő sem úszta meg a lopássorozatot. Azonnal feljelentést tett a rendőrségen, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy az elköveték egész este serényen munkálkodtak, mivel több bejelentést is kaptak a szóban forgó éjszaka után.

A Győri Rendőr-kapitányság tájékoztatása szerint több esetben keletkezett bejelentés gumiabroncs, felni, illetve dísztárcsa eltulajdonítása miatt. A rendőrség ismeretlen tettessel szemben indított eljárást lopás elkövetésének gyanúja miatt, de amíg a nyomozás folyamatban van, bővebb tájékoztatást nem áll módukban adni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lopás

autó

kerék

gumi

gumiabroncs

felni