Szervezett bűnözés Győrben: sorra fújják meg az autósok kerekeit

HelloVidék   
  Megosztom
Szervezett bűnözés Győrben: sorra fújják meg az autósok kerekeit

Az elmúlt hónapban 20 autóst károsítottak meg ismeretlen tolvajok Győrben, minden jel arra utal, hogy szervezett bűnözésről van szó - írja a kisalfold.hu

A napokban beszámoltunk róla, hogy milyen trükkel károsítják meg az autósokat Makón, de úgy tűnik, hogy a bűnözésnek nincs vége, máris felbukkant az új lopássorozat Győrben.

Pár napja az éj leple alatt három autóról, összesen 12 kereket lovasítottak meg ismeretlen tolvajok a győri Mészáros Lőrinc utcából. A minden hájjal megkent tolvajokat az sem tántorította el, hogy a térfigyelő kamera minden mozdulatukat rögzítette. A felvételek szerint az elkövetők egy több tagú bandába verődtek és maszkot viseltek, így minden jel arra utal, hogy szervezett bűncselekményről van szó.

Nem ez volt az első eset, a hasonlóan elkövetett bűncselekmények száma a kisalföldi városban az elmúlt egy hónapban már 20-ra gyarapodott. Győr különböző pontjairól, Adyvárosból, Marcalvárosból, Nádorvárosból, Gyárvárosból és Szabadhegyről is jelentkeztek pórul járt autósok, és rendszerint a parkolók szélén álló kocsik esnek áldozatul a rongálásnak.

Az autónkról elsők között szerelték le a tolvajok az alufelniket és a nyári gumiszettet a Budai úton. Ez október huszadika, a négy napos hosszú hétvége előtt történt. A rendőrök viszonylag gyorsan jöttek, pár nappal később a rendőrségen is meghallgattak. Eredmény egyelőre nincs

– mondta Szél József, majd hozzátette, hogy 120 ezer forintos kár keletkezett az autójában. Egy másik pórul járt autós a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy ő sem úszta meg a lopássorozatot. Azonnal feljelentést tett a rendőrségen, ahol azt a tájékoztatást kapta, hogy az elköveték egész este serényen munkálkodtak, mivel több bejelentést is kaptak a szóban forgó éjszaka után.

A Győri Rendőr-kapitányság tájékoztatása szerint több esetben keletkezett bejelentés gumiabroncs, felni, illetve dísztárcsa eltulajdonítása miatt. A rendőrség ismeretlen tettessel szemben indított eljárást lopás elkövetésének gyanúja miatt, de amíg a nyomozás folyamatban van, bővebb tájékoztatást nem áll módukban adni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lopás

autó

kerék

gumi

gumiabroncs

felni