Baleset és bűnözés: sok dolguk volt a rendőröknek az ünnepek alatt

Index   
  Megosztom
Baleset és bűnözés: sok dolguk volt a rendőröknek az ünnepek alatt

December 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig összesítette a rendőrség a balesetek és az egyéb rendőri intézkedések számát, írja az Index a police.hu információi alapján.

A police.hu összesítése szerint:

  • 64 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek;
  • 4 halálos kimenetelű közlekedési baleset volt, ezekben összesen öt ember vesztette életét, 20 baleset súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.
  • A rendőrök összesen 243 embert fogtak el, közülük 57-et az ellenük érvényben lévő körözés miatt, 140 embert pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.
  • 252 embert állítottak elő, köztük 108 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 23 személyt ittas vezetésért.
  • Magyarország területén az ünnepek alatt a rendőrök 60 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, valamint négy embert megakadályoztak abban, hogy a szerb-magyar zöldhatáron átjöjjenek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

baleset

bűncselekmény