Baleset és bűnözés: sok dolguk volt a rendőröknek az ünnepek alatt

Index   
  Megosztom
Baleset és bűnözés: sok dolguk volt a rendőröknek az ünnepek alatt

December 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig összesítette a rendőrség a balesetek és az egyéb rendőri intézkedések számát, írja az Index a police.hu információi alapján.

A police.hu összesítése szerint:

  • 64 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek;
  • 4 halálos kimenetelű közlekedési baleset volt, ezekben összesen öt ember vesztette életét, 20 baleset súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.
  • A rendőrök összesen 243 embert fogtak el, közülük 57-et az ellenük érvényben lévő körözés miatt, 140 embert pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.
  • 252 embert állítottak elő, köztük 108 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 23 személyt ittas vezetésért.
  • Magyarország területén az ünnepek alatt a rendőrök 60 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, valamint négy embert megakadályoztak abban, hogy a szerb-magyar zöldhatáron átjöjjenek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

baleset

bűncselekmény