Baleset és bűnözés: sok dolguk volt a rendőröknek az ünnepek alatt

Index   
  Megosztom
Baleset és bűnözés: sok dolguk volt a rendőröknek az ünnepek alatt

December 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig összesítette a rendőrség a balesetek és az egyéb rendőri intézkedések számát, írja az Index a police.hu információi alapján.

A police.hu összesítése szerint:

  • 64 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek;
  • 4 halálos kimenetelű közlekedési baleset volt, ezekben összesen öt ember vesztette életét, 20 baleset súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.
  • A rendőrök összesen 243 embert fogtak el, közülük 57-et az ellenük érvényben lévő körözés miatt, 140 embert pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.
  • 252 embert állítottak elő, köztük 108 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 23 személyt ittas vezetésért.
  • Magyarország területén az ünnepek alatt a rendőrök 60 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, valamint négy embert megakadályoztak abban, hogy a szerb-magyar zöldhatáron átjöjjenek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

baleset

bűncselekmény