Nehogy lemaradj: megindult a roham a balatoni szállásokért

HelloVidék   
  Megosztom
Nehogy lemaradj: megindult a roham a balatoni szállásokért

A legnépszerűbb közösségi oldalon már most sokan keresik a balatoni nyári szállásokat. Jellemzően a kisgyerekes családok azok, akik már januárban lefoglalják a helyet - írja a sonline.hu.

A balatonföldvári apartmantulajdonosok szerint egyáltalán nem korai a mostani roham, mivel a legnépszerűbb időpontok és ingatlanok nagyon hamar betelnek, sőt, az is előfordul, hogy már előző év augusztusában lefoglalnak egy-egy helyet. A medencével és a szép bútorokkal rendelkező nyaralóhelyek kelnek el elsőként. Az egyik ingatlantulajdonos szerint tavaly már február végén betelt minden szabad időpont, és a 2019-es nyárra is már kevés hely maradt. A tapasztalatok szerint májusra már minden jobb hely elfogy.

Zamárdiba a fesztiválok magas száma miatt rengeteg vendég érkezik, az apartmantulajdonosok szerint ezekre az időpontokra már egy évvel előtte is nehezen lehet helyet találni. A beszámolók szerint a Strand Fesztivál és a Balaton Sound idejére már több számmás fullon van, de már időpontokra is szép számmal érkeznek a foglalások. Karácsony környékén indul a nagy roham, a fesztiválozókon kívül főként családok foglalnak.

Balatonboglár is nagyon népszerű célpont, mivel rengeteg ingyenes eseményt szerveznek a településen, például a szüreti fesztivált, ahol több tízezer megfordul. Az egyik ingatlantulajdonos szerint a szüreti fesztivál időpontjára már egy évvel korábban elkelnek a szálláshelyek, azonban a település egész szezonban vonzó a turisták számára, mivel már most sokan lefoglalták előre a júliusi és augusztusi időpontokat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

szállás

utazás

turizmus