Hivatalos: új völgyhidat kap Veszprém

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos: új völgyhidat kap Veszprém

Előkészítik az újabb veszprémi völgyhíd építését, a kormány több ponton módosította és 115 új projekttel kiegészítette a közlekedési beruházások listáját - írja a veol.hu.

Rengeteg közlekedési infrastruktúra-beruházással bővült a közlekedési rendelet melléklete, amely a Magyar Közlönyben jelent meg - hívta fel rá a figyelmet a veol.hu. A rendelet célja, hogy a gyorsforgalmi hálózat az ország bármely pontjáról elérhető legyen 30 percen belül, így 115 új projekt került bele a mellékletbe.

Ennek szellemében az M6-os autópálya Bóly-Ivándárda között megépítésre kerül, de nem fogja érinteni Villányt. Az M7-es autópályát Zalaegerszeggel az M76-os autóút fogja összekötni, mely a holládi csomóponttól fog kezdődni. Emellett Esztergom is össze lesz kötve az M1-es autópályával az M100-as autóút megépítésének köszönhetően.

Veszprém megyében a 8-as számú főút és a 82-es számú főút közötti közúti kapcsolat megépítése, a Veszprém Aranyosvölgy feletti völgyhíd és a város belső elérhetőségét javító közútfejlesztések előkészítése kiemelt jelentőségű.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

viadukt

veszprém

völgyhíd